Női Vállalkozók Napja - kedvezménykuponok


Ha ott leszel a Női Vállalkozók Napján, 2023. március 30-án a Lurdyban, akkor mindenképp töltsd le innen 12.000 Ft + 4.500 Ft értékű kedvezménykuponodat, és a 3 db ajándék DVD kupont!

A Sales Akadémia csapatát az A23-as standnál találod (nagyjából a kiállítói tér közepén).

Mutasd fel a letöltött kuponodat telefonon, vagy hozd magaddal kinyomtatva, és a standnál kapható könyv árából azonnali bruttó 1.000 Ft-os, a tréningek árából azonnali bruttó 12.000 Ft-os kedvezményt kaphatsz.

Plusz a Tied lehet még egy bruttó 4.500 Ft-os extra kedvezmény is, amelyet a www.learnie.hu videokurzus portálunk online tananyagainál használhatsz fel, 10.000 Ft vásárlási érték felett, valamint 3 db ajándék DVD kupon, melyeket az Értékesítés nyomulás nélkül című könyv vásárlása mellé használhatsz fel.

Töltsd le most!


Töltsd le most!


Szeretnénk normálisan megszólítani Téged. Ezért ne adj meg valótlan nevet, vagy e-mail címet, és ne írj butaságokat a mezőkbe! Ha mégis ezt teszed, akkor azonnal leiratunk a hírlevélről. (Pl. ne írj olyat a keresztnévhez, hogy „Ajtódekor” vagy „Minta Polár Kft.” – légy szíves a saját neved írd be.)

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor bármikor le tudsz róla iratkozni egyetlen kattintással, a hírlevél végén látható "Leiratkozom" link segítségével. Hidd el, a SPAM-et mi is utáljuk. Adataidra vigyázni fogunk, soha nem adjuk oda harmadik félnek.

Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók