2010.12.20. | Szombati Orsolya 7 db

December 20-án, hétfőn délelőtt kisorsoltuk a december 6-án meghirdetett nyereményjátékunk nyerteseit.

Jó hírünk van mindazoknak, akik játszottak velünk, mert senki sem megy haza üres kézzel! Ugyanis az a szerencsés helyzet állt elő, hogy éppen annyi gazdára váró nyereményünk volt, mint amennyi játékosunk.

2010.12.14. | Szombati Orsolya 11 db

Közeledik a Karácsony :-)

A cégek egy része ilyenkor hatalmas összegeket költ arra, hogy a partnereit megajándékozza. Mi itt most 4 tuti tippet szeretnénk megosztani Veled, melyek segítségével mosolyt csalhatsz legkedvesebb ügyfeleid arcára, és elérheted, hogy az év végi hajrában, vagy akár az Ünnep legszebb pillanataiban is Te járj a fejükben. Ráadásul ezeket az ötleteket viszonylag kis költséggel valósíthatod meg. Nos, lássuk, mi hogyan csinálnánk!

2010.12.06. | Szombati Orsolya 36 db
Te mire vagy büszke?

Közeleg az év vége, ilyenkor hajlamosak vagyunk számot vetni és végiggondolni, mi az, amit erre az évre terveztünk és mi az, amit megvalósítottunk belőle. Ekkortájt én magam is gyakran sorra veszem, hogy mi az, amiért vállveregetéssel tartozom magamnak.

Ezt azért is tartom nagyon fontosnak, mert önostorozásban szinte kivétel nélkül mindannyian jók vagyunk... "Már megint mekkora balga voltam!...", "Nem igaz, megfogadtam ezerszer, hogy... és mégis..."

Néha azonban jól esik megállni és összeszedni mindazt, amiért dicséretet érdemlünk. Tegyük most ezt közösen! Legyen ez a fal most mindannyiunk BÜSZKESÉGFALA.

Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók